مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم این زمین به چه صورته؟

سلام
قطعه زمینی داریم که مطابق نظریه کارشناس:

((حد نصاب قانون تفکیک و افراز در اراضی زراعی آبی شهرستان 4 هکتار و در اراضی دیم 20 هکتار و باغات
آبی سه هکتار و باغات دیم ده هکتار می باشد که در صدور سند مالکیت اینگونه اراضی می بایست رعایت گردد
لذا اراضی مذکور قابلیت افراز ،تقسیم و تفکیک ثبتی وجود ندارد).
میخاستم بدونم تقسیم اینگونه زمینها بین وراث به چه صورته؟ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بین ورثه به صورت مشاعی قابل تقسیم است
و با شرایطی خاص امکان صدور سند مالکیت مشاعی وجود خواهد داشت