مشاوره حقوقی رایگان - در صورت انصراف شکایت شاکی در رای ماده صد و رای دیوان تکلیف اجرا به چه نحو است

اینجانب در سال 93 اقدام به ساخت ساختمان نمودم که در محدوده حریم ارتفاع امنیتی اداره اطلاعات بوده و برای بهارخواب ( طبقه چهارم ) در کمیسیون ماده صد ( بدلیل حریم امنیتی ) رای تخریب صادر شده.
1- شعبه سی ام دیوان ابتدا رای به ورود شکایت صادر و نقض ماده صد جهت بررسی و کارشناسی به کمیسیون ماده صد ارجاع شد.. متاسفانه ماده صد بدون توجه به رای و دستورات دیوان مصرانه مجدداً حکم به تخریب صادر نمود .
2- همان شعبه سی ام بدوی این بار بدون توجه به مفاد رای اولش رای ماده صد را تایید و شکایت اینجانب را رد نمود.
3- شعبه شانزده دیوان هم رای بدوی دیوان را ( بدلیل حریم امنیتی ) تایید نمود.
4- اداره اطلاعات به شهرداری اعلام نموده که مورد حریم امنیتی بلامانع شده و نیاز به تخریب نیست.
5- تقاضای اعاده دادرسی نمودم که متاسفانه رد شد.
6- ضمناً کارشناس رسمی دادگستری و کارشناس نظام مهندسی اظهار نظر نموده مورد را مشمول تبصره 1 ماده صد نمیباشد.
خواهشمند است راهنمایی فرمایید با توجه به نامه اطلاعات که علت تامه حکم ماده صد میباشد و مرتفع شده است برای رسیدگی مجدد چه راهکاری وجود دارد تا اینجانب متضرر نگردم.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر شهرداری پیگیر نباشد کسی برای تخریب نمی اید