مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام توهین

باسلام خدمت شما خسته نباشید یکی از من شکایت کرده بابت توهین و افترا نه تو دادیاری قاضی به حرفهای من گوش کرد نه مدارک منو نگاه کردبه گفته خودشون ما امکانات نداریم مدارک وصدا رو فیلم ونگاه کنیم حالا رأی به ضرر من ارسال کرده کیفرخواست اونجا هم قاضی یک درصد حرف‌های من وگوش نکرد فقط به حرفهای شاکی گوش داد حالا من باید کجا اعتراض بزنم مدارکم وروکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قرار جلب به دادرسی قابل اعتراض نیست
اگر رای دادگاه صادر شده است، مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله اعتراض نمایید
و لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم و ارسال نمایید