مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای داوری

سلام من چند سال قبل عضو هیات مدیره تعاونی مسکن بودم جدیدا اعضای هیات جدید از طریق اتحادیه تعاونی ها رای داوری مبنی بر ضرر وزیان گرفتن و بدون اعلام و ابلاغ رای به بنده و عدم دفاع در جلسه هیات داوری از دادگاه حکم اجراییه گرفتن لطفا راهنمایی کنید من باید چی کاری انجام بدهم تا رای باطل بشه در صورت امکان بفرمایید چگونه باید در خواست ابطال بدم
تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر طرفین در قرارداد داوری روشی خاص برای ابلاغ رای داوری تعیین نکرده باشند، داور موظف است رای خود را به دفتر دادگاه ارجاع دهد یا آن را به دادگاهی که صلاحیت رسیدگی به دعوا را دارد، تسلیم کند. بنابراین، اگر داور عمل خارج از این ماده را انجام دهد، این با خلاف قانون عمل کرده و ممکن است موجب باطل شدن رأی داوری شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر رای داور خلاف قانون بوده می توانید اقدام به ابطال آن نمایید