مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر در ناجا

سلام. میبخشید پدر من از سال 60تا 61 یک سال کامل در زاهدان بوده.درواقع سال 60 استخدام شده و تا سال61 در اموزشگاه در حال اموزهای بدو خدمت ناجا بوده.در بحث تبدیل وضعیت ناجا قبول نمیکنه و میگه شامل اموزشیا نمیشه در صورتی که در بخشنامه گفته شرط حضور. و اصلن زیر بار نمیرن به من نامه بدن با توجه به اینکه من 8 سال سابقه کار در یک اداره دولتی دارم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام حضور در ناجا که ایثارگری محسوب نمیشه که بخواهند نامه دهند واضح تر سال طرح کنید و ثانیا زاهدان اصلا منطقه عملیاتی نبود وثالثا سال 61 ناجا نبود کمیته ژاندارمری و شهربانی بودن

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از بنیاد شهید مربوطه استعلام کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از ستاد فرماندهی کل نیروهای مسلح درخواست تبیین و روشنگری موضوع را نمایید