مشاوره حقوقی رایگان - وکالت و مبایعه نامه

با سلام مادرم ملکی بنامم زده و وکالت بلاعزل گرفته و تمام حق حقوق با خودش باشه تا زدومادر آلزایمر گرفت و برادرم از فرصت استفاده کرده و بخشی از ملک و بنام خواهرم کرده و حالا بنده محجوریت و گرفتم میخواستم کمکم کنید چطوری میتونم وکالت و مبایعه نامه رو باطل کنم ضمن اینکه مبایعه در حجر ثبت شده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید دادخواست اعلام بطلان معامله و بطلان وکالتنامه به شماره ... و ابطال سند رسمی به شماره .... را به علت حجر اقامه نمایید
و