مشاوره حقوقی رایگان - نماینده حقوقی

سلام وقت بخیر. شرکت مادر ویکی از نمایندگی ها ی آن طرف دعوا قرار گرفته اند و خوانده های ردیف اول و دوم هستند.
آیا شرکت میتونه همزمان هم برای خودش و هم برای نمایندگی، نماینده حقوقی( جداگانه ) بفرسته ؟!

یا نماینده حقوقی شرکت میتونه همزمان از شرکت و نمایندگیش،
دفاع کنه ؟
آیا امکان داره مدیر نمایندگی رو بعنوان نماینده حقوقی انتخاب کرد؟
خیلی ممنون از وقتی که میذارید..

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
شرکتها نمی توانند نماینده حقوقی جهت دفاع در دادگاه معرفی نمایند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نماینده شرکت مادر می‌تونه از هردو تاش دفاع کنه