مشاوره حقوقی رایگان - شرکت

باسلام و وقت بخیر. ما نمایندگی یه کالا هستیم. علیه ما و شرکت اصلی طرح دعوا شده . خواستیم از وکیل استفاده کنیم ایشون گفتن چونکه نمایندگی شناسه ملی نداره وکالتنامه در سیستم ثبت نمیشه و از مدیرعامل و شخص هم نمیشه وکالت گرفت چون اسمشون توی پرونده نیست. در ضمن مدیر نمایندگی هم مسافرت هستن.
حالا نمایندگی چطور میتونه از خودش دفاع کنه؟
چه کسی باید نماینده حقوقی معرفی کنه شرکت یا خود نمایندگی؟
شرکت اصلی میتونه همزمان هم برای خودش هم برای نمایندگی، نماینده حقوقی معرفی کنه که دررجلسه شرکت کنند؟
مدیرنمایندگی میتونه همزمان با مدیریت بعنوان نماینده حقوقی معرفی بشه ؟
اگر هیچکدام از کارمندان نمایندگی لیسانس حقوق نباشن یا سابقه کار حقوقی نداشته باشند تکلیف چیه ؟
خیلی ممنون از وقتی که میذارید..

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه باید ببینم چه کسی به عنوان خوانده ثبت شده هرکس که خوانده است وی ملزم به دفاع است اگر شرکت اصلی است شرکت خصوصی نمی‌تواند نماینده حقوقی داشته باشد باید وکیل داشته باشد

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار
اگر شرکت دولتی باشد میتواند از نماینده حقوقی استفاده کند. نمایندگی بعنوان یکی از طرفین شکایت میتواند وکیل دادگستری اختیار کند. نمایندگی مدیر دارد و مدیر می تواند به اسم خود و نمایندگی در سامانه ثنا ثبت نام کند.