مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه الکترونیکی

با سلام برای بنده ابلاغ الکترونیکی اومده که شما در شعبه فلان دادسرا کرج به اتهام حمل و مصرف مواد مخدر گل به مقدار 4 گرم متهم شدید و قرار منع تعقیب صادر شده براتون . حالا سوال من اینجاس که من نه اینکارو کردم نه تاحالا مصرف داشتم تو عمرم نه حمل کردم . نه خونم کرجه که آدرس زدن کرج . یکی به عمد مشخصات منو تو کلانتری داده که به اسم من تموم شده جرم و میدونم کی اینکارو کرده میخواستم بدونم چجور میتونم اعنراض بزنم و از اون طرف که این تهمت زده شکایت کنم

پاسخ ها :

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

بهرحال منع تعقیب صادر شده یعنی شما نبودید برای شما فرقی نداره

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما باید دفاع میکردید
اگر مشخصه کی گزارش داده میتونید اعاده حیثیت کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام موضوع را از طریق مرجع قضائي کرج پیگیری کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مراتب را طی لایحه ای بع شعبه مربوطه اعلام وحضورا پیگیر ماجرا شوید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پیگیر ماجرا شوید…