مشاوره حقوقی رایگان - وارد کردن تهمت

تقریبا 7 سال قبل در منزل پدرخانمم مهمان بودیم بعد از چند روز از خانواده همسرم شنیدم گویا در شب مهمانی روی خودروی برادر زنم اسید ریخته شده و بنا به گفته خودشان خسارت زیادی وارد شده و باز بنا به گفته خودشان چند روزی دنبال کلانتری و بررسی دوربینهای منطقه و ... بوده اند. ناگفته نماند از چند سالی قبل این موضوع بنده ارتباط خوبی با خانواده همسرم نداشتم . بعد از گذشت 6 سال و در جریان یک اختلاف معمولی خانوادگی پدرزن و برادر زنم عنوان کردند که ان موضوع اسید ریختن را هم کار تو می دانیم ضمنا بنده نه خودرو را پس از سناریویی که تعریف کردند دیده ام نه عکسی و حتی بصورت دوستانه از کلانتری محل پیگیر شدنی اظهار بی اطلاعی کردند در این در هر دو صورت که اصلا موضوع اسید ریختن روی خودرو صحت داشته یا دسیسه ای برای تخریب من بوده نهایتا ایشان بین خودشان و مخصوصا همسر و فرزندان و باجناق ها و اکثریت خانواده همسرم از همان هفت سال قبل چنین تهمتی را مطرح و به ضرس قاطع بنده را محکوم جلوه داده اند و من سال قبل پس از متوجه شدن این موضوع تازه فهمیدم که ریشه بسیاری از اختلافات زن و شوهری بین بنده و همسرم با همین زمینه ذهنی و تخریب شخصیت من رخ داده و چه بسا روی طرز فکر فرزندانم نیز تاثیر داشته آیا با توج به بحث گذشت زمان و اینکه احتمالا اگر کار به دادگاه بکشد ایشان عنوان کنند که بصورت احتمال انجام این عمل موضوع را طرح کرده ایم نه اینکه گفته ایم حتما و یقینا کار فلانی یعنی بنده است با توجه به جمیع شرایط نظر وکلای محترم درخصوص طرح دعوی چیست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در حال حاضر چنین ادعایی را مطرح کردند می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت وقوع جرم افترا این موضوع مشمول مرور زمان شده و قابلیت تعقیب ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به زمان امکانش وجود ندارد