مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی زوج

سلام
من یک فرد ایرانی هستم و 4 ماه است که عقد کردم با یک دخترافغانی و خانوادش به من یکسال فرصت دادن که خانه بگیرم بریم سر زندگی ولی بعد 4 ماه گفتن باید خانه بگیری و برین سر زندگیتون و کارمون به بحث کشیده شد و به بدبختی پول قرض کردم که خانه بگیرم و به نامزدم گفتم بریم خونه رو ببینیم ولی اون گفت دیگه نمیخواد بامن زندگی کنه و خونه از دستم پرید و خانه برادرم زندگی میکنم
در حال حاضر به مدت دو هفته میشه که درب خونشون میرم هیچکس درب رو باز نمیکنه
هیچکدام از خانوادش تلفنشون رو جواب نمیدن و هیچ خبری ازش ندارم
حتی نامزدم خطش رو عوض کرده
من باید چیکار کنم تازه 4 ماه گذشته موندم حیران و ویران
آیا میتوانم از اظهار نامه کمک بگیرم تا بیان و پاسخگو باشن و اگر به اظهار نامه پاسخ ندن چه اتفاقی می‌افتد؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که باکره نباشد میتواند تمکین نکند تا مهریه پرداخت شود.درصورتی که باکره نیست اظهارنامه جهت تمکین ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
با توجه به اینکه زوجه افغانستانی است اگر ایشان سامانه ثنا داشته باشد شما ابتدا اظهارنامه برای زوجه ارسال نمایید
و سپس اگر ازدواج شما ثبت شده است شما میتوانید اقدام قانونی انجام بدهید