مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خوانده امین موقت

سلام مایک پسردوساله که والدینش از هم جداشده بودنداز اداره بهزیستی به فرزندی قبول کردیم ولی آنها بصورت امین موقت
دوسال به ما تحویل دادن الان دوسال تمام شده است دادخواست دادیم رفتیم پیش قاضی ایشان گفتندراهش این نیست برین اداره بهزیستی کاراتون را انجام بدین مددکارهم میگه باید دادگاه حل کنه الان مابلاتکلیف مانده ایم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر می‌خواهید به سرپرستی بگیرید زن و شوهر ابتدا باید در سامانه ملی فرزند خواندگی ثبت نام نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در سایت http://adoption.behzisti.net باید ثبت نام کنید