مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

سلام وقت بخیر
با توجه به رای دادگاه بنده چیکار باید بکنم؟

بسمه تعالی
1402 در وقت مقرر جلسه رسیدگی شعبه 20 دادگاه عمومی حقوقی تبريز به تصدی امضا کننده /07/ گردشکار: بتاريخ 15
ذيل تشکیل و پرونده کلاسه فوق الذکر تحت نظر است دادگاه پس از بررسی اوراق و محتويات پرونده ختم رسیدگی را
اعلام و با استعانت از خداوند متعال بشرح ذيل مبادرت به صدور رای می نمايد.
رای دادگاه
در خصوص دادخواست تقديمی خانم ن.الف فرزند ر.به طرفیت خوانده آقای الف.ک ملکی فرزند ص.
400 ریال به انضمام کلیه /000/ 1402 به مبلغ 000 /05/ بخواسته مطالبه وجه يک فقره سفته به شماره ... مورخ 24
خسارات قانونی و هزينه های دادرسی و خسارت تاخیر تاديه ، بدين شرح که خواهان طی دادخواست تقديمی اظهار داشته
به موجب يک فقره سفته مستند دعوی از خوانده طلبکار بوده لیکن با وصف حلول سررسید از پرداخت وجه آن خودداری
نموده است دادگاه نظر به جمیع اوراق و محتويات پرونده با عنايت به اينکه خوانده با وصف ابلاغ واقعی اخطاريه در جلسه
مقرر دادگاه حضور نیافته و لايحه ای نیز از ناحیه ايشان واصل نشده و نسبت به دعوی و مستندات آن ايراد و اعتراضی به
عمل نیامده و دلیلی بر پرداخت دين و برائت ذمه در قبال خواهان از ناحیه ايشان ارائه و ابراز نگرديده و مستندات تقديمی
خواهان از جمله اصل سفته مستند دعوی در يد نامبرده دلالت بر اشتغال ذمه خوانده به میزان خواسته دارد لذا با استصحاب
بقای دين خوانده ، استحقاق خواهان را بر مطالبه خواسته ثابت و وارد تشخیص داده ، مستنداً به ماده 198 از قانون آئین
400 ریال بابت اصل دين و /000/ دادرسی مدنی و ماده 309 از قانون تجارت رای بر محکومیت خوانده به پرداخت 000
خواسته و مستندا" به مواد 515 و 519 و 520 ازقانون آيین دادرسی مدنی به پرداخت هزينه دادرسی بر طبق تعرفه قانونی
و مستنداً به ماده 522 از قانون مارالذکر به پرداخت خسارت تاخیر تاديه وجه سفته مستند دعوی از تاريخ تقديم دادخواست
لغايت يوم الوصول نظر به عدم واخواست سفته مذکور بر مبنای شاخصاعلامی بانک مرکزی که در دايره اجرای احکام
مدنی محاسبه خواهد شد در حق خواهان صادر واعلام می دارد رای صادره حضوری بوده و ظرف مهلت 20 روز از پس
از ابلاغ قابل تجديدنظرخواهی در محاکم دادگاه تجديدنظر استان آذربايجان شرقی می باشد.

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام اگر خوانده هستید محکوم به پرداخت وجه سفته شده اید و با توجه به به اینکه رای دادگاه حضوری است می توانید تجدید نظرخواهی کنید.