مشاوره حقوقی رایگان - تشدید مجازات برای راننده بدون گواهینامه و فراری

سلام عابر پیاده بودم راننده خودرویی که منو زیر گرفت گواهینامه و بیمه نداشت و از صحنه فرار کرد الان رای صادر شده که راننده فقط نه میلیون ریال جریمه شده
هیچ تشدید مجازاتی براش در نظر نگرفتن چند روزه رای صادر شده و قابل تجدید نظره الان میخوام به رای اعتراض بزنم باید چیکار کنم جمعا سه درصد برام دیه زده. میتونم الان که رای صادر شده اعتراص بزنم و درخواست دریافت خسارت بکنم من شکستگی در ستون فقرات نداشتم. اما ضرب دیدگی ستون فقرات کمری و گردنی داشتم که هنوز کمر درد و احتمالا انحراف ستون فقرات پیدا کردم. راهی برای اعتراض هست الان چرا برای راننده که مجرم شناخته شده هیچ تشدید مجازاتی در نظر نگرفتن میتونم اعتراضم را به غیر از تجدید نظر به دیوان عالی یا چیزی مشابه بدم بخاطر نتیجه گیری بهتر و یکسری مسائل دیگه که دخیل بودن که رای دادگاه اینقدر با لطافت باشه با اینکه طرفهای مقابل خیلی تلاش کردن که منکر بشن

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. جهت اعتراض و تنظيم لايحه به يك وكيل مراجعه كنيد.