مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

سلام من پریود بودم و یعنی اهرین روزام بود و خود ارضایی مالشی انجام دادم و فقط و فقط کمی از انگشتم و داخل واژنم کردم ولی بعدش چند قطره خون و بعد چند ساعت لکه قهوه ای ازم اومد خواستم ببینم بکارتم پاره شده یا خون پریود بود تروخدا سریع جوابم و بدید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به یک پزشک زنان مجرب زن مراجعه کنید در ضمن اخذ مشاوره روانشناسی هم توصیه میشود