مشاوره حقوقی رایگان - ترخيص موتور سیکلت پلاک قدیم از پارکینگ

سلام موتورم مدل 83 هستش 1 ماهه موتور پارکینگه و تمامی راه های ترخيص پیش رفته گفتن که موتور باید بریده بشه که از پارکینگ خارج شه آیا میشه بدون اینکه بریده بشه درش آورد؟

پاسخ ها :

ترخیص موتور سیکلت پلاک قدیم از پارکینگ ترخیص موتور سیکلت موتور سیکلت پارکینگ