مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه پیش از موعد مستاجر

سلام خسته نباشید من سال پیش بوفه ای رو در باشگاهی که ملک اجاره داده شده بود به باشگاه اجاره کردم به مدت یک سال و قراداد دستی نوشتیم برام نصرفید و 7 ماه بلند شدم و هیچ مدرکی ازشون تحویل نگرفتم که 7 ماهه بلند شدم میخواستم بدونم ر با قولنامه یک ساله از من شکایت کنند من باید پول اجاره مابقی هم پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

محمد  نوروزيان

جناب آقای محمد نوروزيان :

سلام بله در صورتی که شما مدرکی نداشته باشید و ایشون مدعی بشه که اجاره 7 ماه رو پرداخت بکنید اجاره معوقه رو باید به ایشون پرداخت بکنید و برای اینکه حالا اونجا رو تخلیه کردید و ایشون با شما تفاهم و توافق داشته باید مدرک ارائه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید اثبات نمایید که با موافقت موجر قرارداد را اقاله کرده‌اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله قرارداد اجاره یک عقد لازم است و تا زمانی که فسخ نشود قابلیت ندارد و می‌بایست اجاره‌ها پرداخت شود