مشاوره حقوقی رایگان - جواز کسب در صورت سوء پیشینه

در سال 85 6ماه حبس داشتم به دلیل سرقت حالا میخواهم مغازه باز کنم پروانه کسب به من تعلق می‌گیرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید نسبت به اخذ جواز کسب اقدام کنید.
شما ب دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و درخواست سوء پیشینه بدهید اگر نشان داد به سجل کیفری مراجعه کنید و نسبت به رفع اثر از آن اقدام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در حال حاضر شما دارای سوءپیشینه کیفری نمی‌باشید و می‌توانید گواهی عدم سوءپیشینه خویش را از طریق دفتر خدمات قضایی دریافت کنید‌ فلذا منع قانونی برای اخذ جواز وجود نخواهد داشت.