مشاوره حقوقی رایگان - شاهد زیر سن قانونی

باسلام واحترام
3ماه پیش 2نفرموتورسوار درخیابان به دخترم حمله میکنن وبه زور کیف راازش میدزدن وگوشی هم داخل کیف بوده
البته دادسراشکایت کردیم ولی کلانتری هیچ کاری انجام ندادن ولی خودمون دزد راشناسایی کردیم عکسشم دادیم کلانتری حالا به افسرپرونده مشکوکم میگه چون دوتاشاهد16ساله هستن وسن قانونی ندارن ممکنه قاضی قبول نکنه وشخص دزد ازشما اعاده حیثیت کنه.
لطفا کمکم کنیدآیا قاضی حرف این دوتاشاهد16ساله رامیپذیره؟
درضمن ردیابی همیاب24هم انجام دادیم ونام پدر همین فردشناسایی شده بیرون اومده وایشون میگه گوشیم گم کردم ونرفتم سیمکارتم رابسوزونم واین فردسابقه زندان بخاطرمواد هم دارد
آیاپدر که اسم سیمکارتش درومده یاپسرش که دخترم ودوستش شناساییش کردن گیرمیوفتن؟
شکایت کدام یک رادنبال کنم بهتره شکایت از دزدکه شناساییش کردن
یاازپدرش شکایت کنم که سیمکارتش درگوشی مابوده
ببخشید طولانی شد
تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به اظهارات مامور کلانتری توجه نکنید و شکایت خود را پیگیری کنید.
با توجه به شناسایی موضوع کسی که سیم کارت را در گوشی سرقت انداخته باید پاسخگو باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یکی از شرایط شاهد، بالغ بودن وی است و سن قانونی(18سال) ملاک نیست.
علیه پدر و پسر شکایت کنید که به نوعی هر دو در این جرم دخیل هستند‌‌.