مشاوره حقوقی رایگان - امانت دادن کارت بانکی و سواستفاده

سلام من دوستم صمیمیم از من تقاضای کارت از بانک رفاه رو کرد و گفت داییم ک رئیس بهزیستیه بخاطر شرایطتت میتونه جزو افراد بدسرپرست برات حقوق ماهیانه بگیره و کارت دست شخص نیس و تو پرونده در بهزیستیه تا دوماه بهم 500 تومن داد بعد یک سال تماس گرفت ک کارت بدلیل وارد کردن رمز اشتباه سوخته و بیا کارت بگیر منم رفتم گرفتم و گفت پولی ک داخل کارته رو به حساب دیگ ای به اسم خودت بزن و به من نقدی بده منم همینکارو کردم ولی وقتی پرینت گرفتم فهمیدم داییش یه رانت خواره ک حدود 100تا از این کارتا داره و از هر کارتی ماهیانه حدود 10میلیون تومن از طرف بهزیستی میگیره و اخرشم پای ما گیره منم ک بهش گفتم ازت شکایت میکنم تهدیدم کرد ک پولا به حساب تو رفته و دو دفعه اخر واریزی هم انتقال به کارت دیگ ات بوده حالا من چکار کنم و اینو بگم ک تمام اطلاعاتی نظیر کپی مدارکم رو از با همدستی یک کارمند بانک گرفته

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام ؛ کاربر گرامی می توانید موضوع را از طریق مراجع قضایی پیگیری نمائید در غیر اینصورت برای شما مسئولیت دارد .