مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری از نزول خور

سلام
از نزولخوری شکایت کیفری کردم و پرونده من در دست بررسی هست در مراحل بررسی و ارسال شکایت متوجه شدم یک میلیاردو سیصد میلیون تومان چک امانت برایش صادر شده است چک همه صیادی هست و نحوه نگارش چک به این صورت هست چک در وجه اقای ایکس از بابت خرید اپارتمان و به امانت صادر گردیده است حال ایشان این چکها را تایید کرده و جزو حساب خود میداند کل حساب من با ایشان در یک قرارداد مجزا 3.3 میلیارد تومان است از این چک یک میلیاردو دویست پاس کرده ام و دو میلیارد طبق توافق کالا داده ام و کل حساب تسویه شده است بعد از یک سال متوحه شده ام یک میلیارد و سیصد میلیون چک امانت بوده است و در نگارش جک و طبق رسیدها کامل به امانت بودن چک اشاره شده است
بر طبق مدارک شکایت کیفری کردم و پرونده بعد اگاهی به شعبه هم ارجاع شده حال مدام زنگ میزنند و ادعای سازش دارند ولی قبول نمیکنند چک امانت هست روند کلی این پرونده طبق صحبتها چه خواهد شد
مدرک اعمم از دست تدشته و نحوه ثبت چک که به صورت واضح به امانت بودن جک اشاره شده و از جانب ایشان هم با این عنوان تایید شده از کاربری بانو اخذ و روی پرونده گذاشته شده است
چکها مسدود هست و در دست طلبکار ثالث نمیباشد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید بررسی کنیم در کنار این بررسی مشاوره حضوری یا تلفنی هم نیاز است