مشاوره حقوقی رایگان - حق مالکیت با فاکتور

با سلام. اگر شخصی کر و لال باشد و مغازه ای برای همسر خود اجازه و تجهیز کرده باشد جهت لباس زنانه .و زن برای خرید لباس به فروشگاهها فاکتورها را به نام خود می‌گرفته در صورتی که قبل از استارت مغازه شوهر مبلغ دویست ملیون به حساب وی پرداخت نموده.آیا همسر به صرف داشتن فاکتورها که بنامش هست می‌تواند مالک وسایل همان البسه شود ؟ضمن اینکه مرد بی سواد هست
راه حل دفاع شوهر چیست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا آری مگر خلاف آن ثابت شود و یا اثبات گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی به موضوع دارد
ابتدا باید مشخص گردد که قرارداد اجاره مغازه به اسم زوجه است یا زوج
هزینه خرید اجناس مغازه را چه کسی پرداخت کرده
و ...