مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مسئولیت مدنی و آتش سوزی کل بنا

سلام. من مدیر یک ساختمان 5 واحدی هستم. سه تا از واحدها برای بیمه آتش سوزی و مسئولیت مدنی ساختمان همکاری نمی کنند و بدون این بیمه ها ادامه کار برای من مسئولیت دارد . اگر خسارت جانی و یا مالی به هر کس وارد شود تمام واحد ها متضامنا مسئولیت پرداخت هزینه را دارند .اگر من اظهار نامه قضایی برای آنها ارسال نمایم که ملزم به این مشارکت باشند آیا این کار می تواند مرا از تحمل هزینه خسارت مالی و یا جانی در صورت احتمال وقوع مصون بدارد؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.