مشاوره حقوقی رایگان - مخدوش کردن پلاک خودرو

سلام وخسته نباشید بنده قبل از یکسال ایست بازرسی مرا توقیف کرد ومن چون گواهینامه نداشتم فرار کردم وماشینم را ایست بازرسی برد ومتهم به خدشه دار کردن پلاک خودرو کردن درصورتی که من اینکار رو نکردم وبه من گفتن که ضامن بیار وماشین رو آزاد کن وضامن وآوردم وآزاد شدم الان بعد یک سال به ضامن گفتن باید متهم را احضارکنی اگر خود را احضار کنم چه حکمی برایم صادر میکنن؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به دفاعیات شما دارد اگر نتوانید خود را تبرعه کنید مجازات های خاص خود را دارد که جریمه پوشش پلاک 60 هزار تومان است. همچنین برابر ماده 720 قانون مجازات اسلامی، دستکاری و مخدوشی پلاک جرم محسوب می‌شود و از 6 ماه تا یکسال حبس را برای متخلف به همراه خواهد داشت.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به احتمال زیاد حبس ولی قاضی میتواند مجازات جایگزین مثلا جزای نقدی صادر کند

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
مخدوش نمودن پلاک خوردو جرم است