مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی و ابطال سند مالکیت

پدرم زمینی در پشت حیاط خانه مان دارد ما در این زمین 30 سالی هست زندگی کردیم پدرم بزرگ این زمین را 6 ماه قبل فوت خود به نام پدرم زد با سند مالکیت البته سند را به صورت خرید و فروش زد و در بنچاق سند ذکر کرد زمینی را قبل از این ن به کسی قول داده و ن فروخته است مبلغی پول هم این ما بین ردو بدل شده است حالا عمه ام از پدرم شکایت کرده و دوتا از عمه عمو هایم را شاهد گرفته زمین برای اوست آیا میتواند سند را باطل کند بدون هیچ مدرک و شهادت دروغ آنها وقتی ما سند شس دانگ داریم...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
مگر اینکه ثابت شود در زمان انتقال محجور بوده است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.