مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد پس از مختومه شدن پرونده

باسلام‌وخسته‌نباشید‌به‌وکلایی‌محترم‌
من‌ودامادم‌ و چند‌ نفر‌ دیگه‌ چند‌ ماه‌ پیش‌باهمسایه‌ها‌‌ دعوای‌ فیزیکی‌ داشتیم‌‌ که‌منجر‌به‌زخمی‌شدن‌چند‌نفر‌ از‌ انها‌شد‌ و پرونده‌ما‌تو‌دادسرا‌ پیش‌ دادستان‌ رضایت‌مشر‌وط‌شد‌ شرط‌کردن‌ که‌ ما‌ از‌ اون‌ محل‌ کوچ‌کنیم‌ما‌هم‌شرط‌را‌عمل‌کردیم‌‌ پرونده‌مختومه‌شد‌الان‌دوباره‌طرف‌ ما‌رفته‌از دامادم‌ با‌ همون‌موضوع‌شکایت‌کرده‌آیا‌‌ برای‌ دامادم‌مشکل‌ایجاد‌میشه‌؟‌خواهشن‌راهنمایی‌بکنید

پاسخ ها :

شکایت مجدد پس از مختومه شدن پرونده شکایت پس از رضایت نزاع دسته جمعی شکایت مجدد