مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث اجرایی

با سلام،برادرهمسر بنده از طرف همسرش محکوم شده به پرداخت 110 سکه،که شش عدد آن یکجا و مابقی هر نه ماه یک سکه...این آقا سه دانگ از آپارتمانی رو بصورت وکالتی (وکالت فروش بلاعزل)چندسال پیش خریداری کرده بود که البته در روند دادگاه بدلیل اینکه سندی بنامش نبوده شناسایی نشده، الان مالک سه دانگ دیگر که سند شش دانگ هم بنامش هست و از قضا از بستگان خانومش هم هست تقاضای فروش مال مشاع بطرفیت آقا رو داده و همزمان خانوم هم رفته تقاضا داده تا از محل فروش ملک،مهریه این خانوم پرداخت بشه،
چند ماه پیش هم بین بنده و این آقا (برادر خانومم )معامله‌ای انجام شد،بدینصورت که سه دانگ مذکور را ازطریق تفویض وکالت و قولنامه به بنده واگذار و دو دانگ از ملک بنده در جای دیگری هم بصورت وکالتی به ایشان واگذار شد،(ی جورایی تهاتر کردیم و پولی بینمان رد و بدل نشد)الان سوال بنده اینست که: اگر من اعتراض بزنم(اعتراض ثالث اجرایی)،خانوم ایشان (باتوجه باینکه معامله ما پایاپای بوده و پولی بینمان تبادل نشده) می‌تونه بعداً شکایت کنه بابت فرار از دین؟؟؟
واینکه آیا می‌تونه بابت دودانگی که بطور وکالتی بنام همسرش شده دستور توقیف بگیره یا اون دودانگ مستثنیات دین حساب میشه،بنظرتون من الان اعتراض ثالث اجرایی رو ثبت کنم یا از آقا تقاضا فسخ معامله بدلیل دعوای خانوادگی بکنم؟؟
[توضیح اینکه قولنامه دستی در املاک بین ما تنظیم شده بود که برای قبل از دادخواست مهریه‌ی خانمش هست ولی بصورت قولنامه رهگیری برای بعد از دادخواست مهریه]

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

ابعاد سوال شما گسترده و نیاز به بررسی دارد . فقط در خصوث مستثنیات لازم است بدانید، اگر در املاک مستقر نیست و استفاده نمیکند مستثنیات نخواهد بود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
مخیری بین این دو راه
خوبه قبلی را ارایه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
جرم کیفری فرار از دین نیست ‌
برای تحقق جرم کیفری فرار از دین شرایط خاصی لازم است

خیر دو دانگ خانه جز مستثنیات دین محسوب می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید فرار از دین نمی‌باشد چرا که ارکان آن شکل نگرفته