مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن ملک ضمانت وام

با درود و احترام
اینجانب کارمند بانک صادرات بوده و بازنشسته شدم در طول خدمت از وام مسکن کارمندی استفاده نمودم و تنها منزل شخصی من و همسرم که بنام من بود در قبال 50 میلیون تومان در رهن بانک می باشد البته بعدها مبلغ وام بیشتر شد ولی سند رهنی اضافه نگردید با قرارداد جعاله تفاوت را پرداخت کردند در سال آخر در شعبه ای که اشتغال داشتم تعدادی پرونده با اینکه تمام بخشنامه ها رعایت شده بود مطالبات گردید هنگام بازنشستگی طبق مقررات بانک ملک افراد بازنشسته فک رهن می گردد اما به من گفتند چون از رییس شعبه شکایت شده( من معاون شعبه بودم) ملک من تا زمان تعیین تکلیف پرونده رییس شعبه قابل فک نیست میخواستم بدونم هیچ راهی وجود ندارد که من ملکم رو فک کنم چون تنها دارایی ما همین خونه است که زندگی میکنیم. و خیلی نگرانم البته از وکیل بانک پرسیدم گفتند دادگاه تنها رییس شعبه رو مقصر بصورت شفاهی اعلام کرده من حاضرم پول پیمان رو هم پرداخت کنم فقط ملک آزاد شود

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کسی از شما شاکی نشده بانک حق ندارد بدون دلیل ملک شما را توقیف کند
ولی یه مدت تحمل کنید اگر نشد از بانک شکایت کنید