مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

سلام. بنده ساختمان در روستای ... دارم ... من از بنیاد مسکن شهرستان کوهدشت وام گرفته ام و شروع به ساخت ساز کردم و دهیاری روستای آمد گفت اینجا زمین شما به اندازه 90متر می‌شود جاده ومن گفتم مشکلی نیست دادم دهیاری روستای تخریب کرد جاده و جدول انداختن وپشت ساختمان بنده یک جاده 6متری بوده و همسایه داریم آمده جاده 6متری را دیوار کشیده الان راه عبور مرور خانواده ام قطع شده و آب آشپزخانه قطع شده من از روی نقشه طرح هادی که دست دهیاری روستای هست ساخت کردم الان راه عبور مرور خانواده ام قطع شده وآب آشپزخانه قطع شده من باید چکار کنم میشه من اون 90متر دادم به دهیاری به طرح‌هادی پس بگیرم چکار کنم ... با تشکر..شکایت چه کسی بکنم که اون دیوار کشیده شده روی جاده 6متری طرح هادی تخریب بشه... ممنونم راهنمایی کنید..

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دهیاری و بنیاد مسکن پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اقامه دعوا بر علیه متصرف وجود خواهد داشت
و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برو بنیاد مسکن کوهدشت سوال کن ببین طرح هادی که دهیار اعلام کرده درسته یانه ، اگر درست بود از همسایه شکایت کن