مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهم الارث ملک بابت مهریه

باسلام. هنوز اقدامی انجام ندادم برای مهریه ولی میخام شروع کنم. یه دونه خونه داره پیش فروش به نام خودش و قولنامه ای ، یه باغ داره که به اسم پدرش کرده .پدرش هم فوت شدن و برای انتقال به نام کسی انجام ندادن. قولنامه باغ رو نمیتونم پیدا کنم و گم و گور کرده. چجوری میتونم ثابت کنم که ملک مال پدرشه و از اموال پدرش پسر هم که ارث میبره توقیفش کنم؟مهریم 114 و عندالستطاعه هست

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق تحقیقات محلی،شهادت شهود و…

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید