مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی پیمانی به رسمی

به نام خدا
سلام. اینجانب از سال 84 کارنامه قبولی ادواری داشتم اما سازمان صنایع و معادن وقت برای ترتیب اثر به موضوع پیمانی شدن در آن مقطع با مصوبه دولت و انحلال سازمان مدیریت و آزمون ادواری مواجه شد و من با قرارداد کار معین ادامه کار دادم. سال 86 در آزمون استخدام پیمانی صنایع و معادن شرکت کردم اما نتایج به دلیل عدم تامین اعتبار مشخص نشد. سال 87 در آزمون استخدام پیمانی حد نصاب نمره را کسب نمودم بعنوان ذخیره معرفی گردیدم. سال 88 در آزمون پیمانی استان تهران شرکت نمودم اما نتایج این آزمون به
علت کلانشهر بودن تهران مشخص نگردید. مراتب به وزارت صنایع منعکس گردید و پس از فراز و نشیب فراوان علیرغم شرکت و قبولی در چند آزمون قبلی، مجوز استخدام پیمانی با عبارت ماده 19 در سال 89 برای اینجانب صادر شد.
پس از آن با ابلاغ دولت در سال 94 مبنی بر تبدیل وضع کارکنان قراردادی به پیمانی که در سال‌های گذشته کارنامه قبولی ادواری داشته اند به کارگزینی سازمان مراجعه کردم که وضع ما چه می شود؟ گفتند وضع شما روشن است پیمانی هستید. نیازی به این بخشنامه ندارید. اما کلیه همکارانی که به استناد بخشنامه سال 94 با کارنامه قبولی ادواری، طی سال‌های 94 و 95 پیمانی شدند اکنون رسمی شده اند. از کارگزینی جویا شدم گفتند چون شما با ماده 19 پیمانی شدید امکان رسمی شدن ندارید. گفتم راهکار چیست؟ گفتند باید در یک آزمون دیگر شرکت کنید!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و