مشاوره حقوقی رایگان - پذیرش سنوات پیمانی یک دستگاه جهت تغییر وضعیت به رسمی در دستگاهی دیگر

با عرض سلام
همسر بنده 3 سال بصورت پیمانی در بیمارستان ناجا خدمت میکرده. به دلیل مشکلات خانوادگی و بنا به ضرورت استعفا میدهند. پس گذشت حدود 10 سال در حال حاضر حدود یک سال میشه که به صورت پیمانی در دستگاه دولتی دیگری مشغول به کار هستند.
سوال: تغییر وضعیت استخدامی ایشان از پیمانی به رسمی آزمایشی با عنایت به سابقه خدمت پیمانی در ناجا قابل پذیرش در دستگاه جدید می باشد؟
طبق ماده 46 قانون مدیریت خدمات دولتی که میگه 5 سال از مدت پیمانی جهت تغییر وضعیت باید بگذره آیا سابقه پیمانی در سایر دستگاهها قابل قبول جهت تسریع در این موضوع نیست؟

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت نیروی پیمانی به رسمی تبدیل وضعیت نیروی پیمانی تبدیل وضعیت