مشاوره حقوقی رایگان - ملک در طرح فضای سبز شهرداری

بنده یک زمین دارم که از پدرم ارث رسیده
مساحت زمین 700 متر است اما جاده روستا از وسط زمین بنده عبور کرده است وحالا زمینم به دو قسمت تقسیم شده تکه پایینی 282 متر و تکه بالایی 158 متر باقی زمین داخل جاده شده است
الان که برای تغیر کاربری به بنیاد مسکن مراجعه کردم زمین پایین را تغییر کاربری گرفتم و برای سند اقدام کردم اما تکه بالای زمین یعنی 158 متر را هم بنیاد و هم شورا ده میگویند جزو فضای سبز است
آیا زمین مردم که ارثیه پدری است را میتوانند فضای سبز بکنن؟ من چکار کنم به کجا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید و خسارت خود را بکیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید درخواست تغییر کاربری را مطرح نمایید
بنیاد مسکن نمیتواند بدون موافقت شما
زمین شما را جز کوچه قرار بدهد
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر به صورت قانونی اگر به نام پدر شما بوده است در صورتی که بخواهند از آن استفاده برای کارهای عمومی انجام دهند می‌بایست هزینه آن را بپردازند

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام دهیاری باید معوض زمین شما را پرداخت کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر شکایت کنید تا رسیدگی شود به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... بله طبق قانون نحوه تملک اراضی مورد نیاز برای اجرای طرح های عمرانی، چنین امری مجاز است اما می توانید قیمت روز زمین خود را از مرجع مربوطه مطالبه کنید...

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

حقوق شما با پرداخت خسارت یا زمین معوض قابل جبران است