مشاوره حقوقی رایگان - غرامت مرسوله

باسلام مرسوله لپ تاپی را سالم تحویل اداره پست دادم .مرسوله بصورت بسته بندی تحویل گیرنده شده .پس ازبازگشایی معلوم شد بین راه شکسته.ادراه پست ادعا می کند چون گیرنده بسته را گرفته هیچ مسئولیتی ندارد.مرسوله بیمه است.(مرسوله بصورت بسته بندی تحویل گرفته شده) نکلیف چیست

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام میتونید در دادگاه با ادله خود شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ تامین دلیل طرح دعوی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا اقدام به تامین دلیل کنید و سپس دعوای مربوطه را مطرح کنید.

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . برای راهنمایی دقیق و جامع لطف بفرمایید تماس بگیرید .