مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن درب داخل بن بست توسط همسایه

باعرض سلام احترام.
ما زمین کشاورزی از 60سال پیش به متراژ بالا در انتهای بن بست داریم طول بن بست حدود 25متر که فقط ورودی ما به زمین کشاورزی هستش یک طرف کوچه که زمین همسایه می باشد که حصار دیوار نداشته و رفتو آمد اصلیشون از خیابون که گذر 10متری می باشد هستش
اونطرف بن بستم زمین ما بوده که نصف اول بن بست از خیابون وقف بهداری روستاشده 50سال پیش حصار دیوار دارد نصف مابقی انتهایی زمینم فروخته شده که ذکر شده زمین مشترک. حالا همسایه قدیمی دیده که این طرف دیوار کشیده درب گذاشته اونم داخل بن بست بعداز 50سال بدون عقب نشینی دیوار کرده در ماشین رو گذاشته حالا مامیتونیم جلوشو بگیریم که داخل بن بست در باز نکنه.... تکلیف چیه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نیاز ب برررسی کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد و بایستی مورد کارشناسی واقع شود تا اظهارنظر حقوقی صواب و در خور ارائه شود.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بله باید طرح دعوی رفع مزاحمت داشته باشید
اگر مشهد هستید درخدمتم