مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

شخصی در قبال پولی که از من گرفته بود چک داده بود که آن هم پس از دوسال طلب بنده را نداده است جلب وی را گرفتم و دو روز نیز در زندان ماند که با وثیقه آزاد شد الان میتواند درخواست تقسیط کند در حالی که سه واحد آپارتمان نیز برای فروش گذاشته است.در ضمن 2بار و هر بار به مدت 5ماه به ایشان در دادگاه فرصت دادم که متاسفانه بدهیشات را پرداخت نکردند.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ، پذیرفته شدن تقاضای اعسار محکوم علیه بستگی به نحوه شهادت شهود واجد شرایط تعرفه شده از سوی مدعی و دفاعیات محکوم له دارد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

نه نمی تواند اگر املاکی به نام خود داشته باشد از محل فروش این املاک باید بدهی شما تامین شود- بی درنگ به توسط وکیل یا شخص خودتان دستور توقیف اموال ایشان را بگیرید تا فروش مانع احقاق حق شما نشود

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

او می تواند درخواست تقسیط کند. اما این که قاضی قبل کند بحث دیگری است.