مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلگرامی

سلام خوبین من دیروز میخواستم توی یه کانال در تلگرام یه پیج اینستاگرام خریداری کنم طرف از من 90 هزارتومن خواست تا پیج رو به من بده 90 تومن روزدم گفت این پیج فروخته شده 100 دیگه بزن تا پیج رو بهتون بدیم بعدن گفتم من 100 تومن ندارم 90 هزارتومن من و بدین گفت رمز دوم ندارم بعدا منو مسدود کردن

میتونم ازشون پولمو بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید و تحت عنوان فیشینگ . کلاهبرداری اینترنتی ثبت نمایید 096380

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله امکان شکایت با موضوع کلاهبرداری اینترنتی وجود دارد و لیکن در صورت دیلیت اکانت امکان به نتیجه رسیدن ضعیف است چرا که تلگرام یک پیام‌رسان خارجی است و سرور آن در خارج از کشور واقع است
همچنین شما میتوانید از لحاظ حقوقی دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

امکان طرح دعوی حقوقی و کیفری هست اما زمان و هزینه بر است. بهتر است از طریق فتا اقدام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع می‌تواند جنبه حقوقی داشته باشد و استرداد وجه را درخواست نمود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق پلیس فتا اقدام کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله لیکن ارزش بگیرید ندارد گزارش ثبت نمایید در سایت پلیس فتا