مشاوره حقوقی رایگان - ادعای معامله ربوی

سلام و عرض ادب
بنده مبلغ 430 میلیون بابت سرمایه گذاری در بورس ایران به طرف مقابلم که سرمایه گذار بود دادم ایشون طبق اعتماد اطرافیانم که تایید کردن ایشون رو پول رو در اختیارشون قراردادم بدون هیچگونه قراردادی فقط به صورت زبانی پشت گوشی پول رو به ایشون تقدیم کردم ، سود معامله پنجاه پنجاه بستیم ولی مقدار دقیقی مشخص نکردیم ماه اول یه 30 میلیون واریز کرد و دیگه واریز نکرد ماه دوم و سوم دخواست اصل پولم رو کردم که وقت از ما خرید و کلی مارو دست به سر کرد در اخر ما طبق رسید بانکی شاکی شدیم و حکم از دادگاه حقوقی گرفتیم که با خسارت تاخیر تادیه و حق وکاله و باقی خسارات شامل هزینه دادرسی و اینها محکوم شد حالا پرونده رو برده تجدیدنظر بابت اعسار از هزینه دادرسی و قید کرده معامله ربوی بوده که بابت هزینه درمان و معیشتی این پول رو دریافت کردم ، به نظر شما اساتید دادگاه تجدید نظر رای دادگاه بدوی را میشکند و رای جدید صادر میکند یا خیر همان رای دادگاه بدوی قطعی میشود در تجدید نظر و نظر شما بابت ربوی بودن معامله که ایشون قید کرده به صورت لایحه چیست ؟

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام بدون ارائه دلایل محکم برای اثبات ربوی بودن و صرف ادعا، رای تغییر نخواهد کرد.