مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه ایثارگری برای فرزند خوانده

سلام. پدر و مادرم چند سال بعد از این که من به دنیا اومدم طلاق گرفتن و زمانی که من 7 سالم بود مادرم دوباره ازدواج کرد این آثار ایثارگر و شهید زنده و جانباز هستن و هرچی اصرار کردن برم تحت پوشش نرفتم و از بچگی با ایشون بزرگ شدم میتونم آیا از طریق ایشون با اینکه تحت پوشش نیستم برم دانشگاه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید همانطور که فرزند خوانده ارث نمی‌برد از سهمیه نیز نمی‌تواند استفاده نماید اما باز می‌توانید به امور ایثارگران مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای فرزند خوانده به نظر تعلق نمی گیرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به عنوان فرزندخوانده نمی‌توانید از مزایای سهمیه بهره‌مند شوید.