مشاوره حقوقی رایگان - دزدی کارگر از دخل مغازه

توسط فیلمهای دوربین مغازه ام متوجه دزدی کارگرم از دخل مغازه شدم سریع به ۱۱۰ زنگ زدم مامور اومد و بردش حالا پس از طی مراحل قانونی با قید ضمانت ازاد شده هنوز دادگاه تشکیل نشده البته سه شاهد هم دارم که شهادت دادن طبق حساب کتابهای خودم تقریبا سی میلیون از من در مدت هشت ماه برده ولی دوربین فقط هشت روز را فیلم گرفته آیا میتوانم به پولم برسم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام. قاضی مکلف است برای رد مال به رقم مشخصی که با دلیل است حکم دهد. با توجه به اینکه به صورت دستی وجوه برداشته می شده است و دلیلی برای مبلغ ادعایی ندارید پس تنها در حدی که دلیل دارید دادگاه حکم میدهد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در صورت اثبات بله
اما در خصوص مازاد بر 8 روز اگر اقرار وجود نداشته باشد عملا بار اثبات آن بسیار سخت است.

یک وکیل

در صورتی که سه شاهد شهادت به دیدن دزدی داده و مبلغ را نیز عنوان کرده باشند نداشتن فیلم خللی به روند دادرسی ومجازات سارق وارد نمی کند.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

برای زمان 8 روز مطابق دوربین قابل اثبات است برای زمان و مبلغ مازاد اثباتش مشکله مگر اقرار کنن