مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به دیه تعیین شده توسط پزشکی قانونی

سلام من یک خانم هستم و در یک تصادف رباط صلیبی ومینیکس پای راستم پاره شد پزشک قانونی تشخیص پیوند رباط و ترمیم مینیسک را تایید کرد وبنده عمل ها رو انجام دادم و تاییدیه روبه پزشکی قانونی ارجا دادم ولی الان این طور برام دیه صادر شده که آسیب به زانوی پای چپ که آرش ان2درصدواسیب مینیکس که آرش آن 2درصد تایین شده واصلا اسمی از پیوند رباط وپارگی مینیسک وترمیم برده نشده آیا من باید اعتراض کنم؟درضمن بعد از تشخیص چندین پزشک قبل از جراحی گفتنه شد که پای راستم 30 درصد نقص عضو خواهد داشت که از این هم نامی برده نشده من وراهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتونین اعتراض کنین و حتما اعتراض کنین