مشاوره حقوقی رایگان - نزاع و گرفتن نامه پزشکی قانونی دروغین

درود بر شما. بنده با شخصی نزاع داشتم که در نزاع فوق جراحت خیلی جزیی در حد 1 درصد دیه برای طرفین صادر شد
و البته در نزاع دوم نیز مجددا ایشان با وجود هیچ علائم کبودی و خون مردگی که حتی شاهد های خودش هم نگفته اند بنده ضربه ای زده ام. با پرونده سازی اقدام به گرفتن دیه از پزشکی قانونی کرده است. لازم به ذکر است گونه راست ایشان بر اثر تصادف چند ماه قبل از نزاع شکسته بوده و دختر ایشان هم پرستار است. و حالا همان صدمه ی گونه راست را برای گونه چپ درخواست دیه کرده. مطمئنم که هیچ شکستگی ای در روز نزاع نبوده و هیچ یک از اهالی محل حتی کوچکترین کبودی ای رو گونه ایشان ندیده اند
لطفا راهنمایی کنید که چجوری میشه این مساله را اثبات کرد
سپاسکذارم

پاسخ ها :

یک وکیل

شکایت درخواست پزشکی قانونی کنید تا موضوع بررسی بشه