مشاوره حقوقی رایگان - مهلت حضور

سلام مجدد

ابلاغیه اومده با این محتوا :

سایر اطلاعات:
مهلت حضور 5 روز از تاریخ 1402/07/25 علت حضور: پیگیری شکایت مطروحه

متن ابلاغیه:
مهلت حضور 5 روز
نوع علت حضور: پیگیری شکایت

ظرف 5 روز از رویت جهت پیگیری شکایت مطروحه از 8 الی 10 صبح به همراه کلیه مدارک با کارت ملی در این شعبه حاضر شوید نتیجه عدم حضور بلادلیلی بودن شکایت تلقی خواهد شد

ابلاغیه 1402/07/25 (3شنبه) اومد اخرین فرصت من برای بردن مدارک به دادگاه شنبه هست یا یک شنبه ؟

(روزی که ابلاغیه میاد هم جز 5 روز مهلت مراجعه حساب میشه یا 5 روز بعد از اونه)
مرسی

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر روز ابلاغ و اقدام جز مهلت نیست