مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضا با فریبکاری همراه با تهدید و ترساندن

با سلام و خسته نباشید.
من 47 ساله و متاهل هستم. به دعوت و اصرار خواهرم برای 6 ماه در منزل او که در آمریکا هست سکونت کردم که یکماه آن را با خانم و پسرم و بقیه این مدت را بدون آنها در منزل خواهرم بودم. شوهر خواهرم مدتها هست که در پلیس آمریکا مشغول بکار میباشد. بنا به دلایل مبهمی که هنوز هم نمیتوانم منطق آن را درک کنم. از 24 سال پیش که خواهرم با این شخص ازدواج کرد و به آمریکا رفت. مرتبا و دایما تعریف و تمجید از این شخص از زبان مادرم و خواهرم میشنیدم تا اینکه خودم توانستم حضورا این شخص را ببینم. او از روز اول با گفتن عباراتی نظیر : من آدم میکشم و چون پلیس هستم کسی کاری با من ندارد و طوری آدم میکشم که از خودم ردی نمیگذارم و اگر هم دستگیر بشم چون پلیس هستم من را به یک زندان که شبیه مسافرخانه هست و مخصوص پلیس های خلافکار هست میبرند که در آنجا خوش میگذرانم و اگر کسی کاملا به حرف من گوش کند و حرف روی حرف من نزند با او با مردانگی رفتار میکنم والا در غیر اینصورت دشمن من حساب میشود و من نسبت به دشمنانم خیلی بی رحم هستم. او حتی در منزل هم مسلح بود و کلکسیونی از انواع مسلسل و طپانچه و تفنگ و غیره داشت. او با این رفتارهای متناقض و تهدیدآمیزی که از خودش نشان میداد و یکروز آدم نرمالی بود و روز بعد بدون هیچ دلیل خاصی هر نوع توهین و تحقیر و حتی تهدیدی که میتوانست به من میکرد و از طرفی مورد حمایت کامل و بی چون و چرای خواهرم بود, بشدت من را دچار سردرگمی و عجز و ناتوانی کرده بود. بغیر از خانه آنها جای دیگری را برای رفتن آنهم در غربت نداشتم و بغیر از خواهرم هیچ دوست و آشنایی در آنجا نداشتم و زبان انگلیسی هم بخوبی بلد نبودم. گواهی نامه رانندگی آمریکایی نداشتم و بدون اینها امکان زندگی و ماندن در آمریکا محال بود. پس مجبور به ماندن در آنجا و تحمل تمام این حقارت ها و تهدیدها شدم. البته هر چند که شوهر خواهرم را فردی بددهن و دعوایی میدانستم که تا حدودی به علت شغل پلیسی اش در جامعه آمریکا چنین چیزی از او قابل انتظار بود ولی بخاطر یک عمر تعریف و تمجید خواهرم و مادرم و همینطور شغلش, کلا او را فردی باغیرت و درستکار میدانستم که صرفا خلق و خوی بسیار تند و دعوایی دارد ولی ذاتا اصول مردانگی و درستکاری را رعایت میکند. تا اینکه یکروز خواهرم بهم زنگ زد و گفت که شوهرش امروز چند کاغذ خواهد آورد که متعلق به اداره مهاجرت آمریکا هست و من برای امکان اقامت قانونی در منزل آنها باید آنها را امضا کنم. زمانی که شوهرش قصد گرفتن امضا از من را داشت چندین صفحه کاغذ را که کاملا روی هم چیده شده بود بدون اینکه فرصت و امکانی برای دیدن جداگانه و تک تک آنها به من بدهد. جلوی من گذاشت و صفحه اول را طوری در دستش گرفت که امکان دیدن بالای صفحه وجود نداشت و فقط جای امضاها قابل رویت بود. بخاطر یک عمر اعتماد و احترامی که نسبت به خواهرم داشتم و بواسطه ترسی که از شوهرش داشتم. بدون اینکه از او بخواهم که اجازه بدهد تا محتویات کاغذها را ببینم. تمام آنها را امضا کردم. او هم بعد از خنده ای بلافاصله بعد از من این صفحات را امضا کرد. حتی در یکی از این صفحات چندین امضای دیگر هم دیدم. این ماجرا گذشت تا اینکه بعدا وقتی قصد مستقل شدن و ترک کردن خانه آنها را داشتم . متوجه شدم که او اموال باارزشم که در چمدانهایی که به امانت در خانه شان بوده را دزدیده یا نابود کرده و همینطور بصورت عمدی در ماشینم که در پارکینگ خانه شان بود خرابکاری کرده. زمانی که اعتراض کردم انواع و اقسام توهین ها و تهمت های ناموسی و تهدید به قتل را بهم گفت و نقش خواهرم در کنار تمام این اقدامات جنایتکارانه شوهرش, تنها و تنها حمایت کامل از شوهرش بود. متوجه شدم که چقدر در شناخت و قضاوت خودم در مورد این شخص و خواهرم اشتباه کرده بودم. چند روز پیش شوهرش مجددا من را تهدید کرد و گفت که طوری برای من میزند که خودم هم نفهمم که از کجا خوردم. اینجا بود که بشدت نگران ورقه هایی که بدون حتی رویت آنها و تنها بخاطر اعتمادی که به خواهرم و ترسی که از شوهرش داشتم شدم. مدتی هست که افکار گوناگونی مثل اینکه او در این برگه ها من را بدهکار نسبت به خودش معرفی کرده یا از من اعتراف گرفته که خانه ام را بهش فروخته ام و پولش هم گرفته ام و غیره. من را بشدت نگران کرده و باعث شکنجه و عذاب طاقت فرسا برایم شده است. آیا راهی برای مجبور کردن این شخص به نشان دادن تمام برگه های امضا شده و دیدن محتویات آنها و در صورت لزوم ابطال امضایم وجود دارد؟ ممکن است که متن این صفحات به زبان فارسی باشد چون متن این صفحات را ندیدم و در این صورت آیا او میتواند از این صفحات در ایران برای ضبط اموال و دارایی من استفاده کند؟ آیا ممکن است که در صورت شکایتم و حتی درخواست دادگاه از این شخص برای نشان دادن تمام نامه ها از آنجاییکه در کنار امضایم, تاریخ قرار ندادم. این شخص از ارایه بعضی یا تمام صفحات خودداری کند و بعدا در آینده با قرار دادن یک تاریخ نادرست و ساختگی در بالای نامه یا کنار امضایم ادعا کند که مبلغی از من بدهکار هست یا خانه ام را به او فروخته ام. ضمنا زمانی که او از من امضا میگرفت شاهدی وجود نداشت و این احتمال هست که خودش بجای شاهد یا شاید هم شخص اصلی امضا کرده باشد.خیلی از لطف و عنایت و توجه شما متشکرم.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

بهتر است برای اطمینان در ایران وکیا گرفته و اموالتان را سریع منقل کنید