مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری امتیاز تعاونی مسکن بدون اطلاع

با عرض سلام آزاده و جانباز هستم
امتیازی که ستاد آزادگان به ما 900 آزاده داده بود بیشترشون قبول ساخت را داشتند و 170 نفر که توان مالی نداشتیم توسط تعاونی به شخصی واگذار گردید البته بدون اطلاع دادن به ما و بدون پرداخت مبلغی به ما بعد از شکایت از اعضای تعاونی و شخص خریدار رای دادگاه هم به نفع ما تموم نشد در حال حاضر هم به علت اینکه کسی حاضر نیست هیئت مدیره تعاونی را قبول کند در حال منحل شدن است سوال بنده این است تکلیف ما به چه صورت مبشه امتیازی به ما داده شده و هیچ مبلغ و استفاده ای از این امتیاز بعد از 30 سال نداشته ایم باید چه اقدامی انجام بدهم به حقم برسم بنیاد شهید مراجعه کردم میگن ما زمین رو دادیم کاری از دست ما بر نمیاد پس ما 170 نفر چه کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

معاونت حقوقی بنیاد شهید باید به مشاوره و خدمت رایگان ارایه دهد