مشاوره حقوقی رایگان - تعاونی مسکن

سلام من 13 ساله پیش عضو تعاونی مسکن خیاطان و پوشاک شدم که قرار بر این شد که تا 3 سال تکمیل شود و برای شروع مبلغ 600 هزار تومان و طی چند مرحله تا مبلغ 5 میلیون پرداخت شد اما پروژه به موقع پیش نرفت و طی این سال ها محل سکونت من از ان شهر به شهر دیگر و بعد به کشور دیگر نقل مکان شد الان پس از پیگیری به من میگویند امتیاز شما به کسی دیگر واگذار شده ایا من از طریق دادگاه میتوانم امتیازم را پس بگیرم متشکرم

پاسخ ها :

واگذاری امتیاز تعاونی مسکن بدون اطلاع پس گرفتن امتیاز تعاونی مسکن امتیاز تعاونی مسکن تعاونی مسکن