مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم مستمری متوفی

سلام وقت بخیر پدری که بازنشسته یک شرکت است فوت می کند- مستمری یا همان حقوق ایشان را همسرش می گیرد اولا آیا این حقوق تنها به همسر می رسد؟ یا به سایر وراث هم می رسد - دوما وام هایی که شرکت به خاطر کارکرد متوفی به حساب می ریزد آیا کاملا وتماما در اختیار همسر است یا نه به سایر ورثه هم تعلق می گیرد؟ ممنون می شوم پاسخ دهید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حقوق مستمری به همسر میرسد و لیکن در خصوص وام بعنوان ماترک متعلق به تمام وراث خواهد بود.