مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جهت نپرداختن حقوق و مزایا

با عرض سلام وقت بخیر
اینجانب مسئول فنی شرکت صادرات و واردات بودم از سامانه مسئول فنی خودم در 1399 الی 1400 از منزل کالا های وارداتی ترخیص می کردم و همچنین از پروانه مسئول فنی شرکت استفاده می کرد چون دور کاری می کردم قرارداد ندارم البته شرکت امروز و فردا کردقرارداد نه بست ولی حقوقی 500 هزار تومن ماهانه از شرکت واریز کردند و مدارکی ترخیض بنام من هستش دارم ایا می توانم شکایت درخواست حقوق و مزایا و بیمه طبق قانون کار مطالبه کنم دورکاری کردن مشکلی ایجاد نمی کند باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید حق و حقوق خود را مطالبه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به مطالبه حق و حقوق پایمال شده خویش به طرفیت کارفرما اقدام به شکایت کنید.