مشاوره حقوقی رایگان - تهاتر یا معاوضه ملک ایا انجام این معامله اساسا درست است.

با سلام
بنده یک واحد اپارتمان را که قبلا پیش فروش گرفته بودم ،به پیشنهاد سازنده همان‌واحد وبا وعده شرایط بهتر از این واحد فعلی تهاتر کردم با قیمت یکسان و بدون هیچ کم وزیاد از نظر وجهه،لذا چند روز بعد جهت تنظیم قولنامه به بنگاه رفته و طی دو قراردادملک اماده خود را با واحدی که هنوز زمین بودو قرار بود بزودی کارساخت ان شروع شود قولنامه تهاتر منقعد شد و بلافاصله بعد 3,الی 4,روز درثبت نیز ملک خود را منتقل کردم ولی ایشان گفت بدلیل کارهای بانکی و گرفتن وام برای واحدی که قراربود به من بدهد قرارداد پیش فروش تنظیم کرد در ثبت و اکنون یکسال است که که تحویل نداده و تازه مدعی است که باید برابر قراداد پیش فروش مبالغی هم به وی بدهم و تازگی هم فهمیدم از نظر مرغوبیت هم این ملک به پای ملک خودم نمیرسد و جایگاه پایین تری دارد.یعنی ایشان یکسال است با پول واحد من که به وی دادم کار کرده و میخواهد ملک پایین تری از ملک خودم بدهدوتازه مدعی این شده مبلغی به وی باید بدهم واین برخلاف قولنامه هایی است که دربنگاه منقعد کردیم حال استدعا دارم به هر طریقی امکان دارد این فریبکاری و ضرر و زیان من جبران شود ایا امکان داردکه این کار انجام گیرد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مبایعه‌نامه و قرارداد پیش فروش است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات بایستی تحت بررسی جهت ارائه اظهارنظر حقوقی قرار گیرند.