مشاوره حقوقی رایگان - ثابت کردن محجور نبودن با وجود مشکل اعصاب و روان

‌ ‌ ‌‌‌ ‌
اقای 65 ساله جانباز اعصاب و روان
دو بار ازدواج کرده ازدواج اول 30 سال پیش بوده ک پسر داره و موقع طلاق خانه رو به همسرش داده (مدرکی نداریم) و پسر هم پیش مادرش مونده و کلا از اون شهر رفتند و از حال پدر بی خبر هستند این 30 سال و تا حالا ندیدیمشون..

از ازدواج دوم که بیست سال پیش میشه یه دختر داره
این اقا الان صاحب یه خونه کوچیکه الان مثلا اگه بخاد سند خونه رو بزنه به نام دختر کوچیک یا همسرش
بعد از فوت اقا اون پسر از همسر اول میتونه بیاد مشکل ایجاد کنه(سهم از خونه بخاد)؟
با توجه به اینکه پسر سی سال نبوده و همسر دومش طی این مدت همش از اقا که مریض هست مراقبت کرده سابقه بستری بیمازستان اعصاب و روانای مختلف داره ولی الزایمر و فراموشی نداره ولی خب مغزش در طول جنگ اسیب دیده ممکنه همین مساله رو بهونه کنند خونه رو از ما بگیرن؟ ما میتونیم الان پیش پزشکی ببریم که تایید کنه فرد محجور نیست چون ممکنه بعدا از سی تی و ام ار ای های مغزش سو استفاده کنند چون مغزش کوچیک شده ولی هوشیاره هوشیاره همه جا میره همه رو میبشناسه
گاهی اوقات ممکنه به سرش بزنه قرص زیاد بخوره خودکشی هم کنه بیشتر جانباز اعصاب و‌روانیا این مدلین ولی سریع دکتر میبریمش و اوکی میشه چیکار میتونیم بکنیم بعدا نگن محجور بوده؟!

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است
شما میتوانید گواهی سلامت اخذ نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا به پزشکی قانونی مراجعه بفرمائید و گواهی سلامت ایشان از باب اهلیت در انعقاد معامله و نقل و انتقال را کسب بفرمائید. سپس بر مبنای این گواهی، نقل و انتقال خانه انجام شود و بقیه وراث نمی‌توانند بعد از فوت ایشان، اعتراضی در این خصوص داشته باشند.